slide show

New in


Datum: 2013-02-09 - Tid: 17:48:36 - Kategori: Emma - 0 kommentarer


Idag var jag och shoppade med min mamma. Nu tänkte jag visa lire vad jag har köpt för något.
MIN ÄLSKLING!!! ÄNTLIGEN ÄR DET DU OCH JAG!! Hehe, gått och spanat på denna jacka hur länge som helst nu. Och idag visade jag mamma den, hon bara aaa men ska du inte ha en kofta under den också...?
Från: Cubus

...Detta påstående ledde till att jag fick prova med en kofta under (hade ingen egen med mig så fick använda en därifrån) och tyckte den var superduperskön!! Det slutade med att jag köpte den också. Hittade dock ingen bild med rätt färg, jag har mer typ persikofärg på min.
Från: Cubus
 
Denhär köpte jag egentligen inte alls idag. Men tänkte visa den endå. Den är ju ganska ny.
Från: Cubus
 
Byxor som hör till pyamaströjan över.
Från: Cubus
 
Fick också detta typ matchande nattlinne.
Från: Cubus
 
En helt vanlig svart t-shirt. Väldigt basic men bra att ha.
Från: Ginatricot
 
DU OCH JAG, DU OCH JAG!! Denna tröja har jag också spanat in skitlänge men inte orkat prova. Den ser lite annorlunda ut på riktigt jämfört med på bilden men jag älskar den ändå! Tänk den dag då jag kan ha den och min älskade skinnjacka!
Från: Ginatrioct
 
Jag köpte också en ganska basic typ blå-grön/mintgrön långärmad från ginatricot men hittade ingen bild på den
så det får gå bra utan.
 
Velat ha detta skitlänge också. Det är läppbalsam (lipbalm) fast med färg! Jag köpte ett mörkrosa också men hittade ingen bild på det. Jag var så glad när jag äntligen hade hittat såna här för jag har letat efter det länge nu. Sedan när jag kom hem och öppnade det mörkrosa gick allt bra, men när jag skulle skruva upp det ljusrosa så satt det fast. Det kom ingen vart, ville inte skruva upp sig. Det var där inne,  det såg jag men det kom inte ut! Blev skitsur och ska gå tillbaks till butiken och reklamera skiten någon dag snart. Hoppas jag får ett nytt och att de inte säger att det är jag som har gjort sönder det eller ngt. När jag kom he var det sönder och jag ska ha ett nytt! Det är butiken skyldig mig! Man kan ju inte sälja trasiga varor!?!
Bli inte rädd för att köpa dessa nu för de är skitfina och jag funderar på att köpa det typ vit/beiga med ''pärlglans'' också men jag uppmanar er att reklamera saker ni köpt om de är trasiga när ni köper dom. Stå på er!
Båda kommer i varje fall från: H & M
 
Jag köpte en sånhär ögonskuggspalett också. Min har dock andra färger men kunde inte hitta bild på exakt den så tog denna. Mina färger är: vit, ljusbrun/ganska mörk beige, ljusbeige och mellangrå.
Från: H & M
 
Om ni undrar varför jag inte tar egna bilder så är det för att jag aldrig får till dom. Dom blir liksom inte bra så jag tar från hemsidor istället (och från google XD). Som ni förtsår så äger jag inte bilderna.
Jag är skitnöjd även fast jag fick ett trasigt läppbalsam men ska ju som sagt fixa det snart.
Hoppas ni är friska och glada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn ♥
Kom ihåg mig?

E-mail/Msn (visas bara för mig)

Din blogg (Behövs inte)

Skriv nu vad du tycker♥:

Trackback